RAhoitus Kirkkonummi

Maksa kauttamme toteutetut kattotyöt erissä rahoituksen avulla

KATTOMAALAUS EDULLISELLA RAHOITUKSELLA

Kattomaalaus tai katon pesu on monelle suuri investointi ja saattaa kuormittaa kukkaroa. Moni ei halua tai pysty maksamaan koko remonttia, tai katon maalausta yhdellä kertaa. Tästä johtuen kannattaa hyödyntää joustavaa ja luotettavaa OP:n remonttirahoitusta oman kodin tai vapaa-ajan asunnon katon kunnostamiseen.

RAHOITUKSEN AVULLA SAAT KATON KUNNOSTUKSEN KULUT HELPOSTI KUUKAUSIERIIN

OP:n rahoituslaskurilla voit päättää, maksatko remonttisi kokonaan ensimmäisellä laskulla ilman lisäkuluja, vai haluatko pilkkoa remonttikustannukset useampaan erään ja pidemmälle ajanjaksolle. Mikäli haluat maksaa kustannukset osissa, pankki lähettää kerran kuukaudessa laskun sopimuksen mukaisesti, kunnes rahoitus on maksettu.

Kuukausittaisen laskun tullessa, voit itse päättää maksamasi summaan sovitun minimierän ja loppuvelan välillä.

KATON MAALAUS TAI -PESU OP:N RAHOITUKSELLA KIRKKONUMMEN SEUDULLA

Tartu heti tilaisuuteen ja hyödynnä OP:n rahoitus katon maalaukseen ja remontointiin. Laske oma kuukausierä kattoremontille!

Kattoremontti tai -maalaus OP:n rahoituksella

Laske tästä oma kuukausierä hankinnallesi! Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisut katon uudistuksen tueksi.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 30 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE