Katon maalaus Kirkkonummi

KATON MAALAUS EDESSÄ?

TILAA KATTOMAALAUS MEILTÄ JO TÄNÄÄN!

Kattomaalaus on suositeltavaa mikäli katon värisävy on haalistunut ja kiilto himmentynyt, tai maali hilseilee. Katon maalausta ei kannata tässä kohtaa enään siirtää, jotta isommalta kattoremontilta vältytään. Ammattilaisen toteuttama katonmaalaus antaa suojan ja näyttävän ilmeen silloin, kun katon rakenne on muuten hyvässä kunnossa. Ammattilaisen toteuttamana katon maalaus pidentää elinkaarta ja antaa sille uuden ilmeen. Mikäli mietit katon maalausta
kotiisi niin ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Katon säännöllinen huolto pienentää katon kuormitusta ja antaa loistavan suojan vaihtuviin sääolosuhteisiimme. Katon pesu ja kattomaalaus oikeilla laadukkailla maaleilla sekä oikealla tekniikalla toteutettuna pidentää kattosi elämää ja antaa kodillesi suojan. Tarjoamme tarvittaessa nopean sekä ammattimaisen avun katon maalaukseen ja katon pesuun Kirkkonummen ja lähikuntien alueella kotitalouksiin, yrityksiin ja taloyhtiöihin.

Pyydä katon kuntokartoitus ja tarjous meiltä!

Tulemme mielellämme arvioimaan kattohuollon ja kattomaalauksen tarpeen paikan päälle. Käytössämme on alan parhaat tuotteet ja oikeaoppinen tekniikka, jonka ansiosta olette varmasti tyytyväinen katon huollon lopputulokseen.

KATTOMAALAUKSET KIRKKONUMMELLA MEILTÄ KUNNON KALUSTOLLA!

Katon maalauksissa apuna käytämme aina tehokasta ja nykyaikaista kalustoa. Maalaus nosturin avulla onnistuu vaivattomasti ja helposti myös haastavissa maalauskohteissa. Katon maalauksessa on tärkeää, että käytetään aina oikeaa tekniikkaa ja laadukkaita maaleja, jotta saadaan kestävä ja näyttävä lopputulos. Siksi me käytämme aina alan laadukkaimpia tuotteita, jotka on tarkoitettu kestämään pohjoisen haastavat sääolosuhteet. Katon maalauksen yhteydessä asennamme kätevästi vesikourut ja kattoturvatuotteet. Kauttamme saatte tarvittaessa myös muut katon kunnostustyöt tai remonttiarvion.